Presentació aules d’emprenedoria a la Xarxa de Serveis Públics Empresarials de les Illes Balears

Dimecres 27 d’abril el Centre de Formació, innovació i desenvolupament de la Formació Professional (CFINFP) va presentar el projecte de les Aules d’emprenedoria dels centres de Formació Professional a la trobada anual que reuneix totes les entitats i organitzacions de les Illes que treballen per fomentar l’emprenedoria. 

La trobada anual organitzada per l’IDI és una iniciativa única a nivell estatal. L’objectiu és coordinar tots els serveis públics a nivell local, insular, autonòmic i estatal que treballen per donar suport i fer tramitacions clau i serveis de valor en els procés de creació i consolidació d’empreses i entitats.

El CFINFP formarà part de la Xarxa de Serveis Públics empresarials per tal de facilitar informació i recursos als estudiants d’ FP que vulguin emprendre.

La Xarxa de Serveis Públics Empresarials de les Illes Balears està formada per un conjunt d’entitats públiques, de l’àmbit local, insular, autonòmic i estatal, que es reuneix de manera periòdica per coordinar actuacions, i actualitzar informació sobre nous serveis i activitats dirigides a persones emprenedores. En aquesta xarxa, també hi col·laboren corporacions, associacions i fundacions que ofereixen serveis gratuïts per a la creació de projectes empresarials.

En total, actualment estan apuntades 26 entitats, més tots els AODL dels ajuntaments de les Illes Balears, consells insulars i mancomunitats.

Notícia DE LA TROBADA de dimecres 27 d’abril