Aules Ateca

Diferents Centres de les Illes Balears disposen d’aula de Tecnologia a on es poden impulsar les competències professionals, laborals i tecnològiques. Són espais a on l’alumnat pot aprendre de manera professional competències innovadores. A aquestes aules es fomenta l’ús de metodologies basades en projectes o reptes pròxims a cada sector productiu, la incorporació de recursos basats en tecnologia digital i/o la integració d’aules i tallers en un espai únic que integra els aprenentatges teòric-pràctics. En definitiva es pretén simular entorns laborals, propis de les famílies professionals oferides al centre, mitjançant recursos tecnològics.

Contacte per Aules Ateca: Joan Garau

Vídeos Jornada Ateca – entrar amb usuari Gestib


Llista de contactes Aules Ateca

A més a més, aquestes aules compten amb la col.laboració dels departaments dels cicles formatius involucrats i un professor encarregat de la seva implementació i coordinació. Les aules de tecnologia haurien d’arribar a ser motors tecnològics d’innovació.

Normativa

Aules ATECA – Notícies


Programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-NextGenerationEU, en el marc del Mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència