Eivissa acull la presentació de la competició Balearskills 2023

Aquesta competició té lloc cada dos anys i té com a objectius, entre d’altres, promocionar i difondre els ensenyaments d’FP

L’edició d’enguany es durà a terme entre el 4 i l’11 de maig a tres centres de Mallorca i a un de Menorca

En aquesta edició seran 16 els “skills” o oficis en competició

L’IES Isidor Macabich (Eivissa) ha acollit avui l’acte de presentació de la competició Balearskills 2023, una competició que reuneix alumnes d’FP de diferents especialitats. Hi han pres part el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos; la directora territorial d’Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer; la cap del servei de Planificació i Participació, Olivia Caballero de Segovia; els coordinadors dels skills de les diferents modalitats de la competició, i Maria Vidal, directora de l’IES Isidor Macabich

L’edició d’enguany tindrà lloc entre el 4 i l’11 de maig de 2023 a tres centres educatius de Mallorca (CIFP Pau Casesnoves d’Inca, CIFP Joan Taix de sa Pobla i CIFP Juníper Serra de Palma) i a un de Menorca (IES Pasqual Calbó i Caldés de Maó).

més informació