Jornada d’emprenedoria 2024

Veure les presentacions de les jornades

La directora general de FP, Maria Isabel Salas ha inaugurat la I Jornada d’Emprenedoria que ha contat amb les presentacions dels programes “EmprenBit a càrrec d’en Rafel Soler de Fundació ParcBit, “iempren” a càrrec d’en Pere Jiménez d’Idi i les ponències “El métode Scrumban com a motor de la transformació i la innovació” a càrrec de n’Aina Muntaner (Formació & Consulting Empresarial) i “Hackathons: apostam per la innovació” a càrrec de Macarena de Juan d’ Hotelbeds.També han presentat els seus programes de creació de les aules d’emprenedoria els coordinadors dels centres IES Marc Ferrer , IES Son Rullan, IES Guillem Cifre de Colonya.Hem acabat amb una taula rodona “l’emprenedoria com a estratègia per a millorar el talent”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>