Peticions formacions 1r trimestre 2024-25

Aquí teniu el formulari per fer les vostres peticions.

Demanda Formació Professorat d’FP 1r Trimestre 24/25

Aquest formulari només recull les demandes per les Formacions que arribaran directament als assessors de formació del Centre de Formació, Innovació i Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB).Les formacions que es poden demanar han de ser de dos tipus:1. Formacions d’àmbit tècnic. 2. Formacions metodològiques. Les formacions metodològiques que siguin específiques del centre s’han de lliurar al CEP al qual pertany el centre, en els models de sol·licitud que la DGPDCC fa arribar als centres (FEC , FiC…),  aquestes formacions han d’haver estar consensuades com a mínim amb un altre centre. Aquest formulari es tancarà dia 1 de juny.