Professors Col·laboradors per a la Revisió dels Currículums dels Graus D de Formació Professional

Des de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa (DGFPOE), estem posant en marxa els grups de treball per a la revisió dels currículums dels Graus D de Formació Professional. Per aquest motiu, demanem la col·laboració del professorat d’FP dels diferents centres de les Illes Balears.
Es formarà un grup per cada cicle formatiu, i cada grup estarà constituït per tres professors. Els membres dels grups seran triats per una comissió designada per la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, entre els professors que hagin contestat positivament al formulari adjunt. La data límit per presentar-se com a professor col·laborador és el 30 de juny. Aquest formulari també estarà disponible a la pàgina web del CFINFP. Per triar el grup de professors s’intentarà garantir la màxima representativitat de centres i geogràfica possible.
Cada persona ha d’omplir tantes vegades el formulari com revisions de currículums vulgui fer.
Aquesta feina estarà remunerada amb una quantitat aproximada de 400 €. A més, s’anomenarà un coordinador per a cada família professional, que actuarà com a enllaç entre la Conselleria d’Educació i Universitats i els grups de treball de la seva família professional, i també supervisarà la feina dels grups. Aquesta feina de coordinador tindrà una remuneració aproximada de 300 €.
Per a qualsevol dubte o aclariment addicional, podeu contactar-nos a través del correu electrònic info@cfinfp.cat.

Enllaç al formulari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>